Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
    Адаш, все оставах с впечатлението, че повече ще се зарадваш на някой 12 цилиндров боксер тип ВВ(да се чете berlinetta boxer, а не Бат Бойко), отколкото на 8С, ама карай.
    На картинка изглежда противоречиво, дано да е хубава, дано да е бърза, но наистина нищо не можем да кажем докато не я видим на живо.
    Уууу щом е боксер с 12 цилиндъра, винаги ще бъде в пъти по-голяма екзотика от 8С, ма това е друга бира. Някъде из архивите си имам една стара снимка като невръстен хлапак, сниман пред хотел Родина да една Тестароса, бяла. Е и до ден днешен си помня тая кола, все едно беше преди малко. А леле като го запалихааааа, направо ми се изправи косата. Дотогава никога не бях чувал 12 цилиндров мотор, камо ли боксер. Е тогава даже не знаех, че Тестаросата е боксер, ма бях малък.
    Пък за 4С ще видим. Със сигурност изглежда по-добре от аналогично Порше, но дали ще бъде технически по-добре, времето ще покаже.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Чул ги господ италианците.
      Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
      146 1.4 - Темпераментната друсалинда
      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• ...
        Last edited by pooh; d.m.y г., 11:37.

Comment

• няма ли да го покажат това табло най-накрая, че подозирам, че ще е скандално грозно, съдейки по последното, което видях
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• И аз имам същото усещане. Отворите за въздух са като тези на 145/6...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              И аз имам същото усещане. Отворите за въздух са като тези на 145/6...
              Това не трябва да ви учудва,нещо нормално за талянците,все пак Мурсиелагото е с ръчки за мигачите и чистачките от 33-ка
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ...
                Last edited by pooh; d.m.y г., 11:36.

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                  ...а не са ли от Алфета/GTV или от 33 или от GTV(new) или от 156 или 166...?

Алфа ги използват от 80-те. Историята на Алфа не започва със 145/6, по скоро свършва
                  Добре... Има ли значение, нали карам 166, можеше и нея да дам за пример. Избрах рандъм модел, знам, че се ползват и от преди.

Comment

• Горкия пасажер ще си наръби коленете бре... вие за духалките сте се хванали

Сериозно, всички фирми ползват еднакви елементи, щом Ламборджини е с интериор от Ауди, какво остава за духалките на една Алфа, взаимствани от друга Алфа?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Горкия пасажер ще си наръби коленете бре... вие за духалките сте се хванали

Сериозно, всички фирми ползват еднакви елементи, щом Ламборджини е с интериор от Ауди, какво остава за духалките на една Алфа, взаимствани от друга Алфа?
                      То от долу под таблото е дълбоко бре Митак..........

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ...

Comment

• Ние да стигнем до нея, тогава ще мислим колко е дълбоко... за момента дъвчем картинки
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Ние да стигнем до нея, тогава ще мислим колко е дълбоко... за момента дъвчем картинки
                            От дъвки Турбо

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                            Не знам за колената, ма тези седалки много неудобни ми изглеждат. Явно не са регулируеми (да пестят тегло). Да са направили регулируеми педали и волан ?! Бах тея Алфи
                            Бате регулируеми са,ама колкото в едно Дукато

Comment

• Не е официална,но сигурно ще е близко до това,на мен ми харесват нотките от таблото на Алфета ГТ
                              Attached Files

Comment

• ...

Comment

Working...
                                X